Spørgsmål og svar

Kan jeg afbestille?
Afbestilling bedes meddelt os i så god tid som muligt og accepteres KUN via

mail: info@dkhostel.dk

Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i afbestillingsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Ophold på tre eller flere overnatninger kan annulleres op til syv dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i afbestillingsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

OBS! Har du bestilt via Booking.com, Expedia eller Hotels.com, skal afbestillingen ske via deres hjemmeside.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke når at ankomme før lukketid?
Ved sen ankomst, efter normal lukketid, kan det aftales, forudsat at reservationen er forudbetalt, at nøglen lægges i nøgleboks.
Koden udleveres på ankomstdagen.

Kan jeg komme og gå som jeg vil?
Når du bor hos os, kan du komme ind og ud af dit værelse hele døgnet, da du har egen indgang.

Må jeg have hund med?
Renlige hunde er tilladt, dette skal meddeles inden ankomst, da vi kun har få udvalgte værelser til hunde. Hunden må ikke være alene på værelset, og har ikke adgang til spiseområder. Du skal desuden selv medbringe seng, skåle og andet nødvendigt tilbehør. Prisen for hund er 100 kr. pr. døgn de første 3 dage, herefter er det uden beregning.

Hvornår skal der være ro på vandrehjemmet?
For at have mulighed for en god nats søvn, skal der hos os være ro fra kl. 23.00-07.00.

Hvad skal jeg se i Kerteminde?
Kerteminde har massere at byde på, både kulturelt, gastronomisk og naturoplevelser. På VisitKerteminde kan du blive inspireret til at få et spændende ophold.

Skal man forudbestille en parkeringsplads?
Nej det er ikke nødvendigt, vi har store parkeringsarealer.

Er der restaurant på stedet?
Nej, vi servere kun morgenmad. Dog vil der i sommerhalvåret være Sommerkøkken og Mormor hver tirsdag i vinterhalvåret. Se fanen “det sker” for info om spisning.

Udlejer i cykler?
Nej det gør vi ikke, men det gør turistbureauet.

Hvad skal jeg se i Kerteminde?
Kerteminde har massere at byde på, både kulturelt, gastronomisk og naturoplevelser. På VisitKerteminde kan du blive inspireret til at få et spændende ophold.