Lejrskoleophold på Kerteminde Vandrerhjem

Kerteminde Vandrerhjem et oplagt valg, hvis I skal på lejrskole på Fyn

I Kerteminde – Haven ved Havet er der gode lærings muligheder for børnene. Dyk ned i historiens vingesus eller nyd en dag med en naturvejleder på Lundsgaard Gods. Med Kerteminde Vandrerhjem som base er der gode muligheder for aktiviteter i det fri. Vandrerhjemmet ligger midt i bøgeskoven tæt på den børnevenlige Sydstrand.

Kerteminde på Fyn er fuld af muligheder

Vi har gode rammer med plads til børnene, og mange af vores lejrskoler vender tilbage med nye klasser år efter år. Vi har bl.a. opholdsrum i kælderen, lukket gårdhave med udendørs skak, bordtennis og en stor grill. Vi har Sportspladsen som nærmeste nabo og ligger i gåafstand til Fjord & Bælt Centret, Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby ligger heller ikke langt væk.

Vi samarbejder med flere forskellige attraktioner i Kerteminde, og vi hjælper gerne, når I skal vælge udflugter.

Kerteminde byder på mange lærerige aktiviteter

KONTAKTFORMULAR

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FACILITETER

Vi har gode rammer med plads til børnene, og mange af vores lejrskoler vender tilbage med nye klasser år efter år. Vi har bl.a. opholdsrum i kælderen, lukket gårdhave med udendørs skak, bordtennis og en stor grill. Vi har sportspladsen som nærmeste nabo og ligger i gåafstand til Fjord & Bælt Centret, Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby ligger heller ikke langt v

VI TILBYDER

  •      Placering midt i skoven – ved siden af idrætshal og tennisbaner
  •       400 meter til stranden
  •       Nærhed til spændende museer
  •       Adgang til en naturvejleder på Lundsgaard Gods
  •       Gode aktiviteter for børn på vandrehjemmet